Bilde: Oppdal så klart   Bilde: Oppdal så klartBilde: Oppdal så klartBilde: Oppdal så klart
Vangslia og Hovden
SKAGA-TREFF PÅ OPPDAL 16.-18. MARS 2012


Like nedenfor skiheisene i Vangslia midt på bildet ligger huset hvor vi møtes.
I Vangslia er det dessuten utleiehytter, mens sentrum med hoteller m.m. ligger tre kilometer unna, utenfor høyre billedkant. Det er jo lov å håpe på vær som på bildet på dagtid, med glimrende forhold for både bortover- og nedoverski, spasertur til  sentrum med innlagt kafébesøk og shopping, eller bare avslapping i solveggen. I alle fall én av kveldene kan vi smake på utelivet i sentrum. Dette kommer vi tilbake til når vi vet hvor mange vi blir og har sett nærmere på hvilke muligheter som finnes.

 

Påmeldingsfristen, som var satt til 10/12, utvides til utgangen av året for å prøve å nå enda flere.

 

Overnattingskapasiteten i huset er begrenset til ca dusinet og er i ferd med å sprenges. De minst kresne påstår de kan sove på golvet, mens tre stykker har valgt å bestille hotell. Som nevnt ovenfor, er det også mulig å leie hytte(r). Dersom du er interessert i melde deg på, send e-post til:

 

dagsigurd@hotmail.com

 

Gi beskjed om du ønsker å være med på å leie hytte, eller ordner med hotell på egen hånd. Jeg er åpen for at vi kan prøve å finne en måte å fordele overnattingsutgifter på.                             

Mange har allerede meldt seg på. Her kan dere se hvem disse er, og hvem som vurderer å melde seg på: http://www.olavlangeland.com/skaga/skaga.htm.
I og med at slett ikke alle er på Facebook, bruker vi denne siden til fortløpende informasjon.

 

GOD JUL TIL ALLE OG HJERTELIG VELKOMMEN TIL OPPDAL!                                                                   


Skaga gjestebok

Tilbake til Skagas hjemmeside